STÄNG
Clarion Hotel Wisby Destination Gotland ABF GEAB Gotlands Media Sparbanken Gotland Länsförsäkringar Gotland Naprapatcenter Järn AB Södertorg Frendo Databyrån STÄNG

UNG MUSIK GOTLAND

- Bli en del av Ung Musik Gotland!

Vi söker förstärkning till Ung musik Gotland Crew som är både ett konsertarrangörsjobb och en kurs på samma gång. Ni kommer få lära er mer om hur man arrangerar konserter och workshops, vara med och bestämma vilka artister vi skall ta till Gotland, marknadsföra konserterna och jobba backstage.

Lönen är 2000 kr per termin, vi träffas ca 2 gånger per månad och har uppgifter mellanträffarna som att t.ex. sätta upp affischer, skapa inlägg på Instagram, göra undersökning om vad andra unga på Gotland vill gå på för konserter osv. Det handlar mycket om kommunikation och välja vilken musik, men vi kommer också ha workshop i ljudteknik och mycket mer som vi kommer bestämma tillsammans i arrangörsgruppen! 


Anmäl ditt intressen senast den 24 januari. 

I mailet vill vi att du berättar din ålder, vi söker främst dig som är 15-20 år (men vi är inte stenhårda), vart på Gotland du bor, om du går i skolan eller jobbar, fritidsintressen och din erfarenhet av konserter eller att arrangera saker. 

Anmäl dig med ett mail till ungmusikgotland@gotlandsmusiken.se