STÄNG
Clarion Hotel Wisby Destination Gotland ABF GEAB Gotlands Media Sparbanken Gotland Länsförsäkringar Gotland Naprapatcenter Järn AB Södertorg Frendo Databyrån STÄNG

Gotland Brass

Tuba

Erik Skagerfält-Quayle

Erik Skagerfält-Quayle, född 1960 i Stockholm. Erik har studerat på Dalarö Folkhögskola och för lärare som Jan Erik Tyllander, Carl Otto Naessèn och Mikael Lind. Han är även studerat en producent och marknadskommunikation utbildning på Stockholms Konstnärliga Högskola. Erik har arbetat på GotlandsMusiken sedan 1994 och var innan det anställd vid SL:s Musikkår i Stockholm mellan åren 1984–1994. Han har även varit engagerad i orkesterföreningen ”Blåsmasters”. Erik är producent för GotlandsMusikens Orkester.

Trombone, Euphonium, Ventilbasun

Magnus Fahlén

Magnus Fahlén, född 1965 i Visby. Han började tidigt med att spela trumpet men gick över snart över till euphonium och trombone. Magnus har studerat på Ingesunds Folkhögskola och Ingesunds Musikhögskola för lärare som Olle Malmqvist, Torbjörn Kvist, Hans Andreas Kjölberg. Han har arbetat på GotlandsMusiken sedan 1993, och har även arbetat som timlärare på Kulturskolan i Visby. Magnus är producent för Gotland Big Band.

Trumpeter, Flygelhorn, Eb-Kornett

Mats Hoffman

Mats Hoffman, född 1972 i Göteborg och uppväxt i Blekinge. Mats har studerat på Gotlands Läns Folkhögskolas musiklinje och på Musikhögskolan i Stockholm för lärare som Lars-Johan Svensson, Mats Heinemann och Mark Schrello. Han har arbetat på GotlandsMusiken sedan 2000. Innan det har han frilansat och vikarierat i bland annat Radiosymfonikerna, Västerås Sinfonietta och Gävle Symfoniorkester. Mats är producent för Gotland Brass.

Trumpeter, Flygelhorn, Bb-Kornett

Magnus Appelholm-Bergbohm

Magnus Appelholm-Bergbohm, född 1963 i Linköping. Magnus hörde som 3-åring Arne Lambert på radio, sedan var framtiden utstakad. Han har studerat trumpet på Lunnevads Folkhögskola och Ingesunds Musikhögskola för lärare som Gunnar Ljunggren, Birger Edlund, Erik Jakobsson och Arnulf Nilsson. Magnus har arbetat på Gotlandsmusiken sedan 1986.

Valthorn, Trombon

Anna Hederstedt

Anna Hederstedt, född 1960. Hon började sin bana på Karlskoga Musikskola och studerade sedan på Ingesunds Musikhögskola 1979–83. Anna har arbetat på Gotlandsmusiken sedan 2014. Före det var hon anställd som brasslärare på Gotlands Kulturskola mellan 1985–2014, och frilansande ofta med Gotlandsmusiken under den perioden. Anna är ansvarig för GotlandsMusikens engagemang i El Sistema.

Trombon

Gustaf Wiklund

Gustaf Wiklund, född 1997 i Habo. Han har studerat en orkestermusiker kandidat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium och för lärare som Torbjörn Kroon och Jesper Juul. Gustaf har arbetat på GotlandsMusiken sedan 2022. Innan det har han frilansat i en rad olika orkestrar, bland annat Göteborgs Symfoniker, Kungliga Filharmonikerna, Gävle Symfoniorkester, Marinens Musikkår och Bohuslän Big Band.