STÄNG
Clarion Hotel Wisby Destination Gotland ABF GEAB Gotlands Media Sparbanken Gotland Länsförsäkringar Gotland Naprapatcenter Järn AB Södertorg Frendo Databyrån STÄNG

Biljettinformation

Biljettpriser för 2023/24

BYGDEGÅRDSKONSERT (inkl. Almedalsbibliotekets foajé)

Vuxen                                                       240 kr

Student (19–25 år, student-id*)           100 kr

Barn/unga (3–18 år)                                 70 kr 

WISBY STRAND

Vuxen                                                      400 kr

Student (19–25 år, student-id*)          200 kr

Barn/unga (3–18 år)                              100 kr

FAMILJEKONSERT

Vuxna, unga & barn                                100 kr


Övriga konserter som kräver biljett
Ibland arrangerar eller medverkar vi på konserter med andra biljettpriser. De annonseras då separat i konsertkalender eller programbok.

Konserter med fri entré
Vissa av våra konserter har fri entré. Då behöver du ingen biljett och kan inte heller boka plats, det är först till kvarn som gäller om konserten skulle bli fullsatt.

Rabatter

  • Medlemmar i Gotlandsmusikens Vänner har 10% rabatt på konserter i stora och lilla serien.

  • Köper du abonnemang till någon av våra konsertserier får du rabatt på alla biljetter som ingår i serien. Läs mer på sidan om våra abonnemang.

  • Ledsagare till person med funktionsnedsättning behöver inte någon egen biljett. Obs, endast en ledsagare kan följa med per biljett.

  • Kontakta oss för information om grupprabatter för stora sällskap.

*Du som har köpt en biljett med studentrabatt skall kunna uppvisa giltig studentlegitimation vid insläppet.

Biljett hantering på Wisby Strand

Biljettköp

Biljettköp sker via vår leverantör Ticketmaster. Det går även bra att köpa biljett på plats före konserten så länge konserten inte är fullsatt. Kassan öppnar en timme före konsertens utsatta tid och tar emot kort, kontant och swish.

När du klickar på köp biljett i vår konsertkalender länkas du direkt vidare till ticketmaster.se och biljettsidan för det aktuella evenemanget. Du kan även söka på våra konserter direkt på Ticketmasters hemsida. Ticketmaster är Sveriges ledande marknadsplats för biljetter inom kultur och sport och en säker webbhandel.

Om du inte har tillgång till dator går även att köpa biljetter direkt hos oss på telefon 0498-120610. Försäljningen är öppen helgfria vardagar kl 10–12 och 13–15. Rullstolsplats bokas alltid direkt hos oss.

Presentkort

Vi har presentkort och de finns att köpa direkt hos oss på tel. 0498-120610. Försäljningen är öppen helgfria vardagar kl 10–12 och 13–15.

Har du ett presentkort hos ticketmaster kan du endast använda dem direkt via deras webbplats. Vi kan inte ta emot presentkort hos Ticketmaster som betalmedel.

Ombokning och avbokning

Köpt biljett återlöses ej. Om vi gör flera konserter med samma innehåll går det bra att boka om till en senare eller tidigare föreställning i mån av plats.

För frågor rörande ombokning och avbokning kontaktar du
info@gotlandsmusiken.se
0498-120610

Inställt eller flyttat evenemang

Ställer vi in evenemanget eller konserten så får du som har köpt biljett pengarna tillbaka.
I händelse av att en konsert flyttas till ett senare tillfälle får du som kund välja mellan att få en ny biljett i till det nya konserttillfället eller att återbetalas. Om en konsert flyttas eller ställs in informeras du som köpt biljett via mail eller via den kontaktuppgift som du uppgett vid köptillfället.

Den del av biljettpriset som är serviceavgift återbetalas aldrig.

För frågor rörande inställda eller flyttade evenemang kontaktar du
info@gotlandsmusiken.se
0498-120610

Servering

Servering i pausen finns på alla konserter som ingår i stora och lilla serien. Servering med fulla rättigheter finns endast på våra konserter på Wisby Strand. Servering finns inte på andra evenemang om så ej uppges. 

Bra att veta

  • Om konserten har numrerade sittplatser så står detta på biljetten.

  • Biljetten är inte personlig. Du kan ge bort din biljett till en vän om du inte längre har möjlighet att gå på konserten så länge personen tillhör samma priskategori eller omfattas av samma rabatter som du. 
  • ​Det är bara GotlandsMusiken och Ticketmaster som är auktoriserade återförsäljare av biljetter till våra konserter. Köper du biljett av en tredje part kan vi inte garantera giltigheten och du omfattas inte av våra köpvillkor.