STÄNG
Clarion Hotel Wisby Destination Gotland ABF GEAB Gotlands Media Sparbanken Gotland Länsförsäkringar Gotland Naprapatcenter Järn AB Södertorg Frendo Databyrån STÄNG

Gotlands Blåsarkvintett

Fagott

Alice Skagerfält-Quayle

Alice Skagerfält-Quayle, född 1988, kommer från Isle of Man. Hon anställdes som fagottist på GotlandsMusiken i augusti 2019. Alice växte upp med att spela trombon, men gick över till fagott när hon blev anställd av Royal Marines Band Service. Det ledde till studier vid Royal Academy of Music i London, där hon tog sin mastersexamen 2016.

Flöjt

Lars Linna

Lars Linna, född 1967, började sina studier för Mats Nilsson i Karlstad. Han fortsatte vid Norges Musikhögskola i Oslo för lärare som Örnulf Gulbransen, Per Öien och Andrew Cunningham. Lars har arbetat på GotlandsMusiken sedan 1991.

Klarinett

Magnus Dungner

Magnus Dungner, född 1960, har studerat för Olle Schill samt för Bent Sörensen vid Norges Musikhögskola i Oslo. Magnus har arbetat på GotlandsMusiken sedan 1991. Han är även producent för Gotlands Sinfonietta.

Oboe

Diane Combee

Diane Combee, född 1990, kommer från Nederländerna. Hon har studerat en Bachelor of Music på Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en Master of Music Künstlerische Ausbildung på Hochschule für Künste Bremen och en Master of Fine Arts in Music with Specialisation in Symphonic Orchestra Performance (SNOA) på Högskolan för scen och musik i Göteborg. Diane har arbetat på GotlandsMusiken sedan januari 2021, och har innan det frilansat som oboist och oboelärare. Hon har arbetat med orkestrar som Göteborgs Symfoniker, Göteborg Wind Orchestra, Dalasinfoniettan, Phion orkest, Van Wassenaer Consort, Ensemble Conservatoire och Parnassus Ensemble.

Valthorn

Jonatan Olofzon

Jonatan Olofzon, född 1985, har studerat en kandidat i klassisk musik och en master i symfoniskt orkesterspel vid Högskolan för scen och musik i Göteborg för lärare Lisa Ford med utbytesår på Zürcher Hochschule der Künste i Zürich för lärare Radovan Vlatkovic. Jonatan har arbetat på GotlandsMusiken sedan augusti 2021, och har innan det frilansat som hornist i de flesta orkestrar i Sverige men framför allt i Västerås Sinfonietta, Dalasinfoniettan, försvarets musikkårer och på Norrlandsoperan. Jonatan är producent för Gotlands Blåsarkvintett.